collapse collapse

* Felhasználói fiók

 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

* Taglista

  • Pont vendég: 326
  • Pont rejtett: 0
  • Pont tag: 5
  • Pont Online felhasználók:

* Statisztika

  • stats Összes tag: 21625
  • stats Összes hozzászólás: 13487
  • stats Összes téma: 13361
  • stats Összes kategória: 6
  • stats Összes fórum: 25
  • stats Legaktívabb pillanat: 515

* Üdvözlet


Kedves (leendő) játékosunk!
A WestRPG hamarosan újra megnyílik a SA-MP színterén. Az eddigiektől eltérően a játéktér Fort Carsonba kerül, amely egy kis egyediséget kölcsönöz a szervernek. Sok embertől, sok helyen láthattuk már, hogy kihalt platform már a SA-MP. Már régen is rengetegszer megkaptuk, hogy felesleges üzemelnünk, ám a közösségünk számtalan akadályt átvészelt 2014 óta, és már bizonyította, hogy van értelme, értéke a WestRPG közösségnek, jónéhány barátság, élmény született már nálunk, 2018-ban pedig mi (is) az év szervere lettünk.

Néhány fontosabb infó előzetesen:

A szerver tulajdonosa: Gerard Vroomen
A szerver fejlesztője: Anthony Gates
Adminisztrátorok: Mack, Gino
Pályaelem szerkesztő: Roy

A játékmód alapja:
A SeeRPG (Martin Brown; Drake Brown) módra épülő Original SeeRPG (Tamási Gábor; Kyosuke Kazuya, Rasheed Surenos; Anthony Gates). Azután Anthony Gates kezében volt jóideig, saját projekt fejlesztésének keretében, 2018 szeptember óta pedig a WestRPG módjaként fejlesztjük.

MINDEN szervezet szabad
Rengeteg projektel ellentétben, itt nem az adminisztrátorok között, és a haverok számára vannak fenttartva a szervezetek. Minden csoportunk játékosok által, pályázat útján megválasztott vezetőkkel lesz ellátva.

18+ életkorú csapattagok
Ehhez a ponthoz kevés magyarázat szorul, minden csapattagunk nagykorú, több éve a csapattagunk, és többéves RPG tapasztalattal rendelkezik, amely alapjáraton egy tapasztalt, korrekt adminisztrátori csapat jelleme.

Rendezett futási körülmények, adatbiztonság
A játékosok ebből nem észlelnek semmit, de folyamatos és rendszeres adatmentés, biztonsági mentések, és alapvetően a jelszavak és egyebek vállalati szintnek is megfelelő módon vannak kezelve.

Igényes pálya és script kialakítás.
A pálya elemeinek megalkotása során törekedünk arra, hogy minél élettel telibb, de mégis az alapjáték stílusához illeszkedő objektek alkossák a WestRPG élményt.

Komoly admin és RPG szabályzat
Bár még egyik sem készült el, annyit meg tudunk igérni, hogy az adminisztrátorok és a játékosok maximálisan, amennyire csak lehetséges el lesznek választva egymástól. Semmiféle adminisztrátori visszaélés nem lesz lehetséges, illetve tolerálva a vezetőség felől. Ennek példaképpen a fő eleme, hogy az adminisztrátorok az admin karakterükkel semmiféle RPG szituációban nem vehetnek részt.


IP: ip.westrpg2020.eu
Discord: https://discord.gg/Ks6cPnA
* Discord